7 leden aanwezig op 23-05 13:00
Laatst gemeten watertemperatuur: 17.2 °C op 23-05 12:48

Hoe wordt bepaald wat ik moet doen in mijn dienst?

De coördinator van dienst heeft een breed scala aan mogelijke werkzaamheden, waaruit u een of meerdere krijgt toegewezen.

Meest voor de hand liggend is pasjes controle bij de ingang en toezicht bij de fietsenstalling.

Maar het openhouden van een buitenzwembad vergt veel meer werkzaamheden. Andere mogelijkheden zijn de badrand poetsen, wc’s poetsen, vuilniszakken vervangen, grasveld nalopen op afval, toezicht klein bad (NB niet als badmeester.) U zult geen zwaardere klussen krijgen zoals verven, sjouwen.

De kantine heeft eigen personeel, ook hiervoor worden geen leden ingezet.

Er kan geen rekening worden gehouden met uw kleding, U dient zelf voor passende kleding te zorgen, ook als u even tussendoor van kantoor of winkel komt. De kleding waarmee u zelf thuis zou poetsen of klussen is geschikt.

Alléén de coördinator van dienst bepaalt wie wat doet, en wanneer de dienst voldoende is ingevuld. Dit is nooit ter beoordeling van de leden. Ook slecht weer of beperkte drukte is geen reden tot zelfstandig besluiten dat de dienst erop zit, of überhaupt niet volbracht hoeft te worden.

Mocht u structurele bezwaren hebben tegen ingepland worden, neem dan contact op met de leden administratie. Er zijn diverse redenen waarmee leden vrijgesteld kunnen worden van deze dienst.

Zwembad Jekerdal