10 leden aanwezig op 23-05 13:10
Laatst gemeten watertemperatuur: 17.2 °C op 23-05 12:58

Wat te doen bij geboorte en adoptie?

Kinderen die geboren, geadopteerd of pleegkind worden in een huishouden waarvan al volwassen personen lid zijn kunnen direct lid worden. Neem contact op met de ledenadministratie om dit door te geven, samen met ondersteunende documenten.

Op het spreekuur van de ledenadministratie kunt u een lidmaatschapskaart laten maken. Voor kinderen tot 5 jaar zal een leuke tekening gebruikt worden als pasfoto. Vanaf 5 jaar vragen we U een gelijkende pasfoto te uploaden via uw persoonlijke pagina. na goedkeuring kuntĀ  een nieuwe pas te laten maken, via de leden administratie.

NB het automatisch lidmaatschap bij geboorte (geboorte akte overleggen) kan leiden tot een situatie waarin maar een van beide ouders lid is, en de ander nog (lang) op de wachtlijst staat. Deze ouder kan via introductiekaarten ook het zwembad betreden. Of zich aanmelden voor een van de vrijwilligersfuncties die recht geven op versnelde instroom.

Voor een babysit zijn aparte babysit-kaarten beschikbaar. Deze zijn vergelijkbaar met introductie-kaarten, behalve dat de begeleide kinderen bij binnenkomst van de babysit altijd aanwezig moeten zijn.
Zie de pagina over de ledenadminstratie voor meer details.

Zwembad Jekerdal